bara för att jag ville säga att detta var en underbar dag...

...både den dag då bldernar är tagna och idag då vi dansade bugg, vilket vi har gjort hela veckan. jättekul har det varit!



it's the worrying kind

Gårdagskvällen spenderades med min älskade klass på örjansskolans mark. Det grillades, skrattades och hades kul. Idag vaknade jag tjugo över tio. Sen åt jag och gick fram och tillbaka till konsum med pappa och hunden och sen duschade jag. Efter det skulle jag gå upp på vinden i ett försök på att hitta mammas gamla tröja som hon själv stickat, men hittade inte den. Men frukta ej, mina kära vänner! Den ska hittas!

Igår var en händelserik och mindre rolig dag. Den började med matte nationella, och där tror jag att alla kan förstå hur jag tänker, och den fortsatte senare på eftermiddagen med en olycka med min hund...
För de som inte vet är hon lagom snabb och springer alltid ikapp pinnen man kastar till henne. Vi har alltid fruktat över att den ska sätta sig i bakhuvudet eller som ett spjut ner i marken så att hon landar på den..... Detta var just vad som hände. Hon snubblade lite över den i ett försök av att fånga den med munnen när den kommit ner till markhöjd, men den satte sig då rakt ner i marken och hon hoppade rakt på den. Att försöka förklara för er om hur högt och länge hon grät är ingen idé. Man måste verkligen varit där.
Jag trodde först den hade punkterat hela magen, men som tur var hade den inte det. Däremot hade den punkterat en lymfkörtel (vad det nu är, fattade ingenting när jag kollade upp det) så hon är jättesvullen och blå. Hon har fortfarande ont, men pinnarna kommer ändå inte undan.
Och jag svär, hon skulle kunna ligga på sin dödsbädd och ändå hungra efter godis. Och drägel har hon fortfarande gott om, det vill jag lova.

Om hundar och människor, liksom katter, har ex antal liv så har både Ellie och jag blivit av med ett..

Men hon mår bra nu, stackarn, tack och lov!


cravings, the worst thing ever

Efter gympan idag, som är vår sista lektion, åkte jag till Friskis för att basta. Väl hemma efter det träffar jag min syster i en solstol på framsidan av huset med en bok i handet och sommarklänningen på. Såg hemskt härligt ut måste jag säga. Jag gick in för att ta något att äta eftersom jag var, och är fortfarande för den delen, vrålhungrig och vad får jag se på bänken om inte MAX-reklam???
Självklart blev jag då grymt sugen på en MAX-hamburgare, men som vanligt var det då ingen som ville åka dit och äta det med mig. Är det inte hemskt eller? Att man blir så sugen på något, men så kan man inte få det eftersom man inte kan komma dit?

Jag antar väl att jag får klara mig utan det då då...

just nu blev jag anti reklam


this i want


snabbinformation

Jag vet att bilden i förra inlägget ligger på fel håll, men den var från mobilen så kan inte fixa det nu heller.

Kom iaf hem från gymmet för några timmar sedan.
Fixade i köket och åt då och ska nu påbörja bussismen-arbetet.
Jaja, jag vet.
Jag har inget liv som sitter och pluggar på en lördag, men ingen i familjen med bil är hemma nu så jag kan göra det jag vill göra och för övrigt är jag för trött för att åka till stan eller liknande.
Så whatever.

Skruv igår då ja.
Vi fick bland annat med oss några tavlor hem, både sånna som morfar själv målat för länge sen, men även lite andra fula tavlor som mamma inte kunde låta bli att ta eftersom det var nåt bardomsminne eller nåt. Lite porriga tavlor är det faktiskt och fula, men charmiga på sina egna sätt ändå.

Nej, nu återgår jag!

jussn


mobilinlägg

dsc06425 (MMS)

Jag är nu på väg hem med mamma och syster från mormor Inger i Skruv. Helt klart en av de bästa människorna jag känner. Skönt att se henne igen. Nu ska hon dock flytta till Västerås så nu kanske det finns en chans att vi ses lite oftare ändå eftersom det är relativt nära stockholm får mormor och morfar bor. Vad som händer ikväll vet jag inte. Kanske rensa bland alla 400 bilder vi tagit, jag och caroline. I'll be back. Jussn


RSS 2.0