"Sup inte och håll på, ta't piano!"

Väl hemma från Stockholm blev Jossan kontaktad av några vänner på msn som frågade om hon ville hänga med till stan på nån hip hop konsert, som sedan visade sig vara inställd.
Men det visade sig att det faktiskt var ganska kul att träffa vännerna ändå.
Hon och två andra flickor cyklade hem från stan igen och det visade sig vara en skrattfylld resa!
En av flickorna cyklade hem och de andra två fortsatte att cykla runt lite tills de kom på sig själva med att ingen visste vart de var på väg.
De ringde en pojke, också vän till de båda flickorna, och träffade sedan honom.
När de stod och pratade med varandra, nästan vid Gamle Tull, kom det en alkoholiserad och riktigt vinglig man som påstod att det var skittråkigt att supa och vara full och påpekade för pojken att han inte ska dricka och sedan köra moppe.
Sedan klagade han lite på "tomtarna", aka politikerna, för att man kan få böter om man cyklar full. Där han stod och jiddrade på om tomtarna och hur tråkigt det är att supa och berättade att man ist ska vara hemma och kolla på film ("ta det piano!") stod Jossan samtidigt och försökte hålla både skratten och gråten inne, men efter att han sett henne och sa till henne att det var okej att skratta åt honom så kunde hon inte hålla sig. Tårarna sprutade.
Det hela slutade i princip med att han höll på att tappa sin cykel och sa att han inte visste vilket håll som var fram och bak så hans tog kompis cykeln och honom i armen och visade vilket håll framåt var.
"SUP OCH SVÄLJ, TREVLIG HELG!"

Hej då till honom.

Jossan och hennes kompis åkte hem och pojken åkte och träffade någon annan.

Hej då till oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0